Skanderborg

 

Frivilligt Socialt Arbejde

Nyheder

Frivilligmesse 2014

 

Kom til Frivilligmesse i Kulturhuset i Skanderborg på
lørdag den 27. september 2014 kl. 10.00-14.00 - Fri entré.
Klik på billedet for program og folder.

55 grupper, der udfører frivilligt, socialt arbejde har opstillet boder, hvor man kan høre mere om de mange tilbud. Tor Nørretranders gæster os og fortæller om menneskelige relationer og hvordan vi kan være her for og med hinanden.

Så vil du gerne vide mere om de frivillige sociale tilbud, der er i Skanderborg kommune, er du interesseret i at blive frivillig indenfor det sociale område eller har du bare lyst til at tilbringe en hyggelig dag i selskab med en masse andre, så mød op i Kulturhuset den 27. september.

 

Jobbank - der er brug for dig!

Er du interesseret i at vide mere om de forskellige muligheder for at blive frivillig? At være frivillig kræver ikke særlige forudsætninger - bare tid og lyst til at gøre noget for andre. Der er mange forskellige muligheder, du vælger helt selv hvordan og hvor meget.

I vores Jobbank kan du se mere om, hvor du kan blive frivillig, hvem der søger frivillige og hvad de forskellige frivilligjobs indebærer. 

 

Nye arrangementer

Fang en frivillig: Mangler I frivillige i jeres forening? Har I svært ved at rekruttere nye frivillige eller har I svært ved at fastholde de frivillige I har? Hvis I kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål er dette kursus måske noget for jer.

Frivilligmesse: Lørdag den 27. september 2014 kl. 10-14

 

Frivilligdag: Lørdag den 8. november 2014

Læs mere om arrangementerne her.

 

Tilbud om IT-hjælp og kurser til ældre

I takt med den stigende digitalisering har Frivilligt Socialt Arbejde lavet en samlet oversigt over IT-tilbud og kurser til ældre i hele Skanderborg Kommune. Oversigten viser de tilbud, der udbydes i de forskellige områder i kommunen, hvem udbyderen er og hvordan du kan tage kontakt.

Du kan finde oversigten her

 

Nye lokaler

Frivilligt Socialt Arbejde har lejet 1. sal i Medborgerhuset på Vestergade 14 A i Skanderborg.

Det er muligt for "vores" foreninger at låne lokalerne.

Her kan du se mere om lokalebooking af Medborgerhuset og andre muligheder for at låne lokaler 

 

 
 
 
Feedback
Hjælp os med at blive bedre

Du kan hjælpe os ved at fortælle, hvad du synes om denne side.