Skanderborg

 
 

Rethink Aarhus 2017

Rethink Aarhus 2017 arbejder for bæredygtig udvikling, både kulturelt, menneskeligt og økonomisk. Aarhus Kommune har siden 2008 udviklet konceptet Rethink Aarhus 2017 i tæt samarbejde med hele regionen.
» Læs mere

Skanderborg Kommune er med

Skanderborg Kommune deltager på flere fronter. Lokale projekter og organisationer er engageret i projektet og Skanderborg Kommune bidrager organisatorisk, økonomisk og aktivt via information, netværk og projekter.

Byrådet Skanderborg Kommune har i 2014 vedtaget en Politik for Kulturhovedstad 2017, som tegner visionen og strategien for Kommunens aktive deltagelse.
» Læs mere

Europæisk Kulturhovedstad

Aarhus og Pafos på Cypern er begge udpeget af EU som kulturhovedstæder i 2017. Siden 1985 har der være udpeget kulturhovedstæder i Europa.
» Læs mere

Hvem kan være med?

Alle kan bidrage og deltage. Du kan som gæst deltage i de mange kommende aktiviteter, workshops, seminarer, udstillinger og arrangementer der opstår løbende i regi af Aarhus 2017 projektet.

Du kan også deltage som aktør, arrangør og bidragyder.

En række offentlige ansøgningsrunder giver mulighed for at søge støtte til større og mindre projekter, efter særlige kriterier og retningslinjer. Der er tale om såkaldte programrunder, open calls og mindre puljer.
Du kan følge med på Aarhus 2017´s hjemmede og her tilmelde dig et nyhedsbrev, så får du løbende nyt fra sekretariatet.
» Læs mere

Du kan også tilmelde dig Skanderborg Kommunes "Aarhus 2017 netværk". Her vil du modtage nyheder om ansøgningsrunder og kommende aktiviteter, som er fundet relevante for borgerne i Skanderborg Kommune.
Kontakt kulturogfritid@skanderborg.dk

Skanderborg Kommune viste bl.a. sin opbakning til Aarhus2017 frem til udvælgelsen i 2012 med et banner på toppen af tårnet på Ejer Bavnehøj ved Giro D´Italia startløbet den 7. maj.

 
 
 
Feedback
Hjælp os med at blive bedre

Du kan hjælpe os ved at fortælle, hvad du synes om denne side.