Skanderborg

 
 

Kommunen i tal

På denne side kan du læse om:

Befolkningsprognose

Kommunens befolkningsprognose for 2014 - 2026 danner grundlag for budgetlægningen af både skatteindtægter fra borgerne og for beregninger over antal borgere, der forventes at efterspørge kommunens kerneydelser på især børnepasning, folkeskole og ældrepleje.

Den aktuelle prognose er således særlig relevant for budgetår 2015 og overslagsårene 2016-2018, men indgår også i kommunens vurderingsgrundlag for investeringer med værdi for en længere årrække. 

Kommunestatistik på kort

Her ses et skærmbillede af kommunestatistikken på kort

Kend din kommune og din region

  • Hvor mange bor der i din kommune?
  • Hvor tæt bor de, og hvor mange flytter fra kommunen, når de bliver ældre?
  • Hvor mange stifter ny virksomhed i din kommune, og hvor mange af de nye virksomheder overlever de første tre år?
  • Hvor stor er gennemsnitsformuen for familier i din kommune? For de familier, der ejer deres egen bolig, eller de familier, der bor til leje?

Svarene på disse og mange andre spørgsmål kan du nu hente ved at gå ind på Region Midtjyllands kommunestatistik, der præsenterer kommunefordelte nøgletal inden for områderne befolkning, uddannelse, indkomst, arbejdsmarked, erhverv, sociale forhold, sundhed, retsvæsen, byggeri, boligforhold, infrastruktur, energi og miljø.

Kommunestatistikken er GIS baseret, så alle nøgletal præsenteres på et kort, og du kan få et visuelt overblik over din egen kommune i en regional sammenhæng.

 

 
 
 
Feedback
Hjælp os med at blive bedre

Du kan hjælpe os ved at fortælle, hvad du synes om denne side.