Snerydning og saltning

Vi salter og rydder sne på de offentlige veje, stier og pladser, når det er vinter i perioden fra 15. oktober til 20.april.

Saltning og rydning sker efter en prioritering ud fra, hvor vigtige vejene og stierne er for at få afviklet trafikken. Vi rydder og salter gennemfartsvejene og de mest trafikerede veje, så de er klar til morgentrafikken. Derefter kommer turen til boligområderne, hvis det er nødvendigt.

Som grundejer er det din pligt at holde fortovet rent på alle sider af din bolig, der grænster op til en offentlig vej, som du har adgang til. Bor du på en privat fællesvej eller sti, skal du holde både vejen og fortovet rent.

• Hvordan prioriterer kommunen vejene?
  • Prioritering af veje på digitalt kort

Kontakt Teknik og Miljø

Fagsekretariatet for Teknik og Miljø