Skip til hoved indholdet

Dygtige social- og sundhedsassistentelever til Skanderborg

 

Start din omsorgskarriere i Skanderborg Kommune! Bliv en af vores nye social- og sundhedsassistentelever. Vi søger Social- og sundhedsassistentelever til optag i december 2021.


Vi tilbyder dig
 • garateret praktikplads og elevløn under hele dit uddannelsesforløb
 • inddragelse i et trygt og professionelt læringsmiljø, hvor du prioriteres højt og hvor der er struktur på uddannelsen og klare aftaler om elevforløbet og samarbejdet med dig
 • uddannede praktikvejledere, der - sammen med dig, din teamleder og dine kolleger - har fokus på at skabe et godt og udfordrende praktisk uddannelsesforløb
 • mulighed for praktik i udlandet.

Du bliver en del af en kommune, hvor vi sætter en ære i at møde hinanden som mennesker samt i at der er plads til alle og at vi forpligter os selv og hinanden på at gøre vores bedste.
 
Om dig
Du brænder for at arbejde med sundhed og professionel omsorg for ældre, fysisk og/eller psykisk syge eller handicappede borgere. Du får en hverdag, hvor tæt samarbejde med kolleger, borgere og pårørende prioriteres højt. Du er motiveret for, og klar til, at tage en spændende uddannelse med efterfølgende rigtig gode job-, karriere- og videreuddannelsesmuligheder.

Du har lyst til at blive en del af et spændende, udfordrende og tværfagligt professionelt læringsmiljø. Du kan lide at tage ansvar, vise vejen og skabe overblik i en hverdag, hvor dagene aldrig er ens.

Ja, det er lige dig, vi leder efter!
 
Du kan søge, hvis du
 • er gang med - eller har bestået - et Grundforløb 2 SOSU på en SOSU-skole
 • er uddannet social- og sundhedshjælper.

Vi søger dig, som
 • tager ansvar for din egen læring
 • arbejder med din faglige identitet og har ansvar og overblik som nøgleord
 • tager initiativ og går til opgaverne med positiv energi og nysgerrighed
 • samarbejder respektfuldt med borgere, pårørende og tværfagligt med kollegaer
 • er i stand til at varetage et job, som stiller krav til din fysik og psyke.
 
Om uddannelsen
Uddannelsen til Social- og sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik. Teoriperioder foregår på en af SOSU Østjyllands afdelinger i Silkeborg eller Aarhus. Dine kommunale praktikperioder foregår på et af Skanderborg Kommunes plejecentre og i hjemmeplejen. Derudover skal du i psykiatripraktik og hospitalspraktik.
 
Praktiske oplysninger
Elevstillingen er på 37 timer pr. uge med varierende arbejdstider. Inden endelig ansættelse skal du fremvise straffeattest og eventuelt gældende opholds- og arbejdstilladelse. Elever får løn under uddannelsen. Er du under 25 år, får du almindelig elevløn. Er du 25 år eller derover, får du voksenelevløn.
 
Vil du vide mere?
Yderligere information om uddannelsen til social- og sundhedsassistent fås på siden "Elev i Skanderborg Kommune" på kommunens hjemmeside samt på SOSU Østjyllands hjemmeside.

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte os på uddannelsesansvarlig@skanderborg.dk

Ansøgningsfrist
24. september 2021.
Samtaler forventes afholdt i uge 41 2021. Du vil modtage en invitation på mail, hvis vi ønsker at se dig til en samtale.
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen ved at sende os en motiveret ansøgning.

 

I Skanderborg Kommune er vi et stærkt og bæredygtigt arbejdsfællesskab, hvor vi fletter vores fagligheder sammen om den fælles kerneopgave.

- Når mennesker møder mennesker, opstår fællesskaber, og dermed skabes grundlaget for, at vi kan skabe udvikling sammen.