Skip til hoved indholdet

Pædagog til Børnehaven Engen

 

Vi er 26 forventningsfulde medarbejdere, som søger en ny kollega - så læs lige her!

Har du en professionel og anerkendende tilgang i dit pædagogiske arbejde? Brænder du for at bidrage til børns trivsel, udvikling og læring? Så kunne det være dig, vi venter på!
 

Vi er på udkig efter en kollega, der
  • er stabil, engageret, omstillingsparat og nysgerrig
  • er fagligt stærk og kan give kollegaer sparring
  • er løsningsorienteret og nytænkende
  • er initiativrig og har et godt humør
  • er klar til nye udfordringer i nye fællesskaber
  • har lyst til at indgå i et team, hvor der er opmærksomhed imod børn, forældre og kollegaer.

Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse - så læs endelig videre.

I Børnehaven Engen har vi plads til 198 børn. Synes du, det lyder af meget? Så vil du blive positivt overrasket, når du træder ind ad døren. I Engen er vi nemlig opdelt i mindre teams, som igen er opdelt i stuer. På denne måde skabes hyggelige læringsrum for alle vores børn.

Vi er 26 engagerede og dygtige kommende kollegaer, der arbejder ud fra et relationelt og anerkendende menneskesyn. Sammen skaber vi rammer og miljøer, der giver alle børn - uanset forudsætninger - mulighed for at være aktive og værdsatte deltagere. Vores foretrukne ramme er den skønne natur, som vi har lige uden for døren i form af sø, skov, eng og vores store, skønne legeplads.

Har du lyst til at være med til at skabe en tryg, nærværende, sjov og lærerig hverdag for børnene i Engen, så kan du regne med, at vi skaber plads til dig. Måske er du særlig interesseret i teater og drama eller i science. Hvad end det måtte være, så vil du få muligheden for at udleve drømmen her hos os.

Børnehaven Engen er beliggende i gå-/cykelafstand til bus og tog, så der er gode forbindelser med offentlig transport til bl.a. Silkeborg, Horsens og Århus.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 34 timer om ugen med tiltrædelse snarest muligt.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Britta Madsen på telefon 24 97 30 24 eller mail britta.madsen@skanderborg.dk eller dagtilbudsleder Finn Abrahamsen på telefon 24 99 88 98 eller mail finn.abrahamsen@skanderborg.dk. Vi giver også gerne en rundvisning, hvis du har interesse i det.

Læs mere om Skanderborg Kommune på kommunens hjemmeside.
 
Ansøgningsfrist
30. september.
Vi afholder løbende samtaler.

 

I Skanderborg Kommune er vi et stærkt og bæredygtigt arbejdsfællesskab, hvor vi fletter vores fagligheder sammen om den fælles kerneopgave.

- Når mennesker møder mennesker, opstår fællesskaber, og dermed skabes grundlaget for, at vi kan skabe udvikling sammen.